Thermor EVIDENCE 3 – 25%

Thermor Evidence 3 – ErP Ready – elektromos fűtőpanel (konvektor)

Thermor Evidence 3 fűtőpanel a legújabb HD panel technológiával, mely a klasszikus elektromos konvektorokhoz képest sokkal egyenletesebb hőérzetet és még gyorsabb felfűtést biztosít.

KONVEKCIÓS FŰTÉSEKRŐL RÉSZLETESEN ITT

Thermor Evidence 3 elektromos fűtőpanel, konvektor, HDVálassza a Thermor Evidence 3 HD 2 in 1 családot, ha elegáns, minőségi és tartós elektromos radiátort, fűtőpanelt keres!

Elektronikus, programozható termosztátjának és ergonomikus digitális kezelő felületnek köszönhetően, egyesíti az egyszerűséget a hatékonysággal megfizethető áron.
2 üzemmód (program/kézi). Egyszerű  heti vagy napi programozhatóság. Programozza készülékét a hét minden napjára (7/24), az életritmusának megfelelően a nagyobb kényelemért és megtakarításért vagy használja akár teljesen “kézi” üzemmódban is programozás nélkül.

Akár 25% megtakarítás is elérhető egy alap kivitelű, mechanikus termosztátos konvektorhoz képest!

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő Francia márkától, amely az elektromos fűtésekre és berendezésekre szakosodott 1931 óta.
Thermor Evidence termosztátA Thermor Evidence 3 fűtőpanel csendes és kompakt egység, modern vonalakkal és magas hatásfokkal.

Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal,  230V-os dugvillával szerelt csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába.

Opcionális fix tartólábainak köszönhetően pedig könnyedén mobillá is tehető akár.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

5 év garancia!

francia fűtőpanel szerkezetTeljesítmények: 500 – 1000 – 1500 – 2000W -2500W

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, HD előlapi technológiájának, különleges, burkolt kompozit, kerámia magos alumínium fűtőelemének köszönhetően egyenletes hőleadást biztosít, maximális hatásfok és biztonság mellett. Beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő) maximális biztonságot garantál.

Az innovatív, pontos (kevesebb mint 0,1 °C érzékenységű) elektronikus termosztátnak köszönhetően maximálisan kihasználható hatékonyság, és kedvező energia felhasználás érhető el a fűtőpanellel!

Hol használható a Thermor Evidence fűtőpanel?

elektromos fűtőpanelAz Evidence ERP READY energiahatékonysága és elülső légkivezetése miatt gyakorlatilag főfűtésre is bárhol használható, sőt a szobán belüli elhelyezés sincs korlátozva. (akár ablak alatt is jól működik) Persze a padlótól be kell tartani a 12-20 cm távolságot! IP24 védettsége miatt pedig fürdőszobában is tökéletes fűtőtest, ha nincs helyünk például a CORSAIRE törölközőszárító radiátort alkalmazni. Az első légkivezetés miatt nagyobb belmagasságú lakásokban is gazdaságosan működik, persze 3,2-3,5 m felett már inkább használjunk infra fűtőpanelt, pl. Atlantic Soliust.

HD 2in1 fűtőpanel tulajdonságai – Megmértük!

A Thermor Evidence fűtőpanel ugyanabban egy úgynevezett  íves kialakítású HD paneles elülső felületű testben működnek. A HD panel homogén hőeloszlást biztosít, és megnövelt méretű fűtőrács is jellemző.

A mérések szerint a panel alja 35-40 C fok, a HD panel közepe 50-50 C fok, a panel tetején kiáramló levegő pedig kb 70 C fokos, mint a régi öntött vas radiátorok hőmérséklete.

A fenti tulajdonságok miatt az Evidence fűtőpanel felfűtése intenzív, a konvekciós fűtés miatt pedig meleg sugárzás (infrafűtés), így kellemes hőérzet kialakulása is jellemzi.

hd panel 2in1

Termosztát kalibrálása, beállítása

Szereljük a Thermor Evidence 3 fűtőpanelt a végleges helyére!  Helyezzük áram alá és indítsuk el a fűtést maximumra állítva a termosztátot. Eközben mérjük a szoba nekünk megfelelő helyén  a hőmérsékletet. Amint a szobahőmérséklet eléri a kívánt hőfokot, pl. a 22 C fokot, az elektromos konvektor termosztát LCD kijelzőjén óvatosan kezdjük visszafelé állítani a hőmérsékletet, amíg a készülék ki nem kapcsol.

Ez a termosztát állás lesz a nekünk megfelelő, függetlenül attól, hogy mi van épp a kijelzőn! Amennyiben ez a hőmérséklet eltér: pl. a szobában 22 fok van, de a kijelzőn 20, akkor kalibráljuk a használati útmutató szerint a termosztátot!

 

MEGNÉZEM RÉSZLETESEN  – THERMOR EVIDENCE 3 vásárlása