Thermor Evidence 3 – ErP Ready

Thermor Evidence 3 – ErP Ready – elektromos fűtőpanel (konvektor)

Thermor Evidence 3 a legújabb HD panel technológiával, mely a klasszikus elektromos konvektorokhoz képest sokkal egyenletesebb hőérzetet és még gyorsabb felfűtést biztosít.

KONVEKCIÓS FŰTÉSEKRŐL RÉSZLETESEN ITT

Thermor Evidence 3 elektromos fűtőpanel, konvektor, HDVálassza a Thermor Evidence 3 HD 2 in 1 családot, ha elegáns, minőségi és tartós elektromos radiátort, fűtőpanelt keres!

Elektronikus, programozható termosztátjának és ergonomikus digitális kezelő felületnek köszönhetően, egyesíti az egyszerűséget a hatékonysággal megfizethető áron.
2 üzemmód (program/kézi). Egyszerű  heti vagy napi programozhatóság. Programozza készülékét a hét minden napjára (7/24), az életritmusának megfelelően a nagyobb kényelemért és megtakarításért vagy használja akár teljesen “kézi” üzemmódban is programozás nélkül.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő Francia márkától, amely az elektromos fűtésekre és berendezésekre szakosodott 1931 óta.
Thermor Evidence termosztátA Thermor Evidence 3 csendes és kompakt egység, modern vonalakkal és magas hatásfokkal.

Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába.

Opcionális kerekes tartólábainak köszönhetően pedig könnyedén mobillá is tehető akár.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

5 év garancia!

Teljesítmények: 500 – 1000 – 1500 – 2000W -2500W

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, HD előlapi technológiájának, különleges, burkolt kompozit, kerámia magos alumínium fűtőelemének köszönhetően egyenletes hőleadást biztosít, maximális hatásfok és biztonság mellett. Beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő) maximális biztonságot garantál.

Az innovatív, pontos (kevesebb mint 0,1 °C érzékenységű) elektronikus termosztátnak köszönhetően maximálisan kihasználható hatékonyság, és kedvező energia felhasználás érhető el a fűtőpanellel!

Thermor Evidence 3 elektromos fűtőpanel, konvektor

MEGNÉZEM RÉSZLETESEN A VÁSÁRLÁSHOZ