Bonjour elektromos konvektor

Thermor Bonjour elektromos konvektor – ERP Ready

Bonjour elektromos konvektor mobil
Bonjour 2000W

A BONJOUR elektromos konvektor immár a 2018-as uniós energetikai előírásoknak is megfelel. Mivel fali készülékek csak programozható elektronikus termosztáttal kaphatják meg az ErP Ready minősítést, a Bonjour mechanikus termosztátjával csak mobil készülékként megfelelő, azaz a csomag része a mobilitást biztosító láb és természetesen dugvillával szerelt hálózati kábel.

(Falikonzol már nincs a csomagban!)

Bonjour fűtőpanelek valójában tisztán konvekciósan fűtenek, azaz konvektorok!

KONVEKCIÓS FŰTÉS – MEGNÉZEM RÉSZLETESEN!

A nagy felületű, alumínium lamellás fűtőbetét ventilátor nélkül melegíti fel a levegőt: a meleg levegő felfelé áramolva alulról “húzza be” maga után a hideg levegőt egy nagyon finom meleg hengert kialakítva a szobán belül.

bonjour mobil elektromos konvektorLekerekített műanyag borítású sarkai védenek a sérülések ellen, túlmelegedés elleni védelme, és különleges alumínium ötvözetű, kerámia magos, kompozit diffúzoros fűtőeleme pedig maximális hatásfokot és biztonságot garantál.

A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű), pontosan működve szabályozza a fűtőtest működését, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek.

Bonjour elektromos konvektor, mechanikus termosztátIP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is alkalmazható!

A felső előlapi nagy méretű levegő rács, beépített termosztát, borulás érzékelő (FDS szenzor) és dugvilla biztosítja az Ön kényelmét.
A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére vagy alkalmankénti használatra ajánlott!

Válassza a Bonjour elektromos fűtőtestet (500W-2500W-ig 5 típus), amennyiben stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, mégis kedvező árú berendezést szeretne. Amely tartós, biztonságos és gyors felfűtésű. A minőségi elektromos fűtés immár Önnek is elérhető, kedvező áron!

Részletes adatok, megrendelés, vásárlás ide kattintva!